Ομελέτα με λαχανικά

Οι ρυθμοί της ζωής μας πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε πολλά πράγματα στην κουζίνα μας για να γεμίσουμε τα στομάχια μας. Γι' αυτό μία ομελέτα είναι μία καλή επιλογή, ιδιαίτερα για τους εργένηδες που δεν έχουν να περιμένουν από κανέναν...



Υλικά

• 2 αβγά
• αλάτι και πιπέρι
• 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
• 1 µικρή ντοµάτα
• ½ πιπεριά
• 30 γρ. τυρί
• 1 κ.τ.σ. ψιλοκοµµένο φρέσκο µαϊντανό

Ετοιµασία

- Χτυπήστε καλά τα αβγά σε ένα µπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τα ψιλοκοµµένα λαχανικά και το τυρί.

- Λαδώστε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και, µόλις ζεσταθεί, αδειάστε εκεί το µείγµα.

- Περιµένετε να ψηθεί από τη µία πλευρά και µετά γυρίστε την από την άλλη. Ψήστε για άλλα δύο λεπτά και µεταφέρετε την οµελέτα σε πιάτο. 

Καλή όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κίνδυνος για το δέρμα που βρίσκεται πίσω από τα τατουάζ

«Γουέστερν: μια αμερικάνικη υπόθεση»