Γονείς που δίνουν θεραπευτική κάνναβη στα παιδιά τους με αυτισμό και επιληψία μιλούν ανοιχτά για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Εκδήλωση: Γονείς που δίνουν θεραπευτική κάνναβη στα παιδιά τους με αυτισμό και επιληψία μιλούν ανοιχτά για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι γονείς και οι ασθενείς χρόνιων και αυτοάνοσων παθήσεων μιλούν και σας προσκαλούν την Κυριακή 7 Μαϊου και ώρα 17:00-20:00 στο Α' ΚΑΠΗ Ν.Σμύρνης στην οδό Αρτάκης 34.
Γονείς παιδιών με αυτισμό και επιληψία καθώς και ασθενείς με χρόνιες και αυτοάνοσες παθήσεις θα αναφέρουν τον τρόπο δοσολόγησης της Κανναβιδιόλης (CBD) και άλλων κανναβινοειδών ουσιών που χρησιμοποιούν και την έκβαση αυτής της δοσολόγησης σε σχέση με το πρόβλημά τους.

Η εκδήλωση ζητήθηκε από κάποιους γιατρούς κρατικών νοσοκομείων οι οποίοι θα ήθελαν να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, καθώς είδαν πολύ θετικά αποτελέσματα στον αυτισμό.

Διοργανωτής είναι η κα Κατερίνα Δημοχρόνη, μητέρα παιδιού με αυτισμό, και διαχειρίστρια της κλειστής ομάδας στο Facebook "Αυτισμός και Κανναβιδιόλη".


Εκτός από τον αυτισμό και την επιληψία θεωρήθηκε σωστή η στιγμή να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους και περιπτώσεις με ΣΚΠ, οστεοπόρωση, ινομυαλγία και, ίσως, καρκίνο και αυτοάνοσα νοσήματα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης, (enallaktikos.gr). Τo enallaktikos.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν βίντεο που έχουν τραβήξει οι γονείς και τα οποία δείχνουν τη βελτίωση των παιδιών τους.
(Υ.Γ. Για την συγκεκριμένη εκδήλωση - συνάντηση την ιδέα την είχε η κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΧΡΟΝΗ δημιουργός και διαχειρίστρια της ομάδας "ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ" και αγκαλιάστηκε με χαρά και από τους γονείς και ασθενείς χρόνιων και αυτοάνοσων παθήσεων). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 







Η φύση και ο κόσμος μας είναι γεμάτα εκπλήξεις και θαύματα. Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε, αλλά ούτε και να τα δούμε όλα. Ωστόσο, μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να δείτε τις παρακάτω όμορφες φωτογραφίες. Η πραγματική ομορφιά είναι γύρω μας και είναι απλά ένα άγγιγμα μακριά. Μπάλα φωτός © nat-geo.ru Σε αυτή την εικόνα, μια φούσκα ξεκουράζεται πάνω σε ένα μανιτάρι. Το φως από την κάμερα, δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Φίλοι © nat-geo.ru Ο καπνός βγαίνει μονίμως από τον κρατήρα του ηφαιστείου Κλουτσέφκαγια Σόπκα. Αυτό δεν το σταματά από το να αποκτήσει ένα κομψό καπελάκι από σύννεφα. Τα χρυσά βράχια του ποταμού Σινγιάγια © nat-geo.ru Ο ποταμός Σινγιάγια ρέει μέσω της Γιακουτία της Ρωσίας, ως αριστερός παραπόταμος του ποταμού Λένα. Για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα, τα μαγευτικά βράχια στις όχθες του σχηματίζουν τα πιο περίπλοκα σχήματα. Μπορείτε σχεδόν να το αγγίξετε © nat-geo.ru Τα έντομα άναψαν τη σόμπα © nat-geo.ru Δεν υπάρχουν έντομα σε αυτή την εικόνα. Αλλά είναι σχεδόν σαν να κρύβονται κάτω από τη γη και ανάβουν μια σόμπα, κρίνοντας από αυτό το περίεργο μανιτάρι. Έχετε δει ποτέ φτέρνα σκαντζόχοιρου; © nat-geo.ru Έτσι μοιάζει. Είναι παράξενη, αλλά μοναδική. Φως και σκοτάδι © nat-geo.ru Κοντά στον ποταμό Άνγκαρα της Ρωσίας. Ένας βοσκότοπος για τρεις © nat-geo.ru Γιακουτία, Ρωσία Χορεύοντας © nat-geo.ru Βόρειος Καύκασος Σταγόνες απόλυτης ομορφιάς © nat-geo.ru Άσπρος και μαύρος καπνός © nat-geo.ru Μια έκρηξη του ηφαιστείου Τολμπάτσικ, στην Καμτσάτκα. Η ενότητα των αντιθέτων © nat-geo.ru Σε ένα φυσικό καταφύγιο του Καυκάσου. Αδελφική αγάπη © nat-geo.ru Στη λίμνη Κουρίλ, Προστατευόμενη περιοχή Κρονότσκι, Καμτσάτκα. Πτήση © nat-geo.ru Κατά το ηλιοβασίλεμα, ένα έντομο ανεβαίνει στην κορυφή ενός μανιταριού για να ξεκινήσει το πέταγμα. Στην άκρη του κόσμου © nat-geo.ru Περιφέρεια Μούρμανσκ. Ένα σκαθάρι βομβαρδιστής © Nature Production Τα απειλούμενα σκαθάρια αυτού του είδους, εκτοξεύουν ένα ζεστό χημικό σπρέι από τα άκρα των κοιλοτήτων τους. Το υγρό είναι θανατηφόρο για τα άλλα έντομα, ενώ είναι επώδυνο για τον άνθρωπο. [nat-geo.ru]

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/16-kathilotikes-fotografies-apo-ta-pio-entyposiaka-thavmata-tis-fysis-ston-kosmo/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα ταξίδι στη ζωή και το έργο της Βιρτζίνια Γουλφ...

Tα 6 Επικά Μπριζολάδικα της Αθήνας

Ημέρες Υιοθεσίας Γάτας από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης