Ξανά υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor ο Σπαλιάρας, μαζί του Σάρα και Ελισάβετ...


Οι Σπαλιάρας, Σάρα και Ελισάβετ είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor. Όσοι προέβλεπαν εδώ και μέρες ότι τελευταίος αγώνας ασυλίας στο Survivor θα πήγαινε στους Διάσημους, ώστε να χάσουν οι Μαχητές έναν παίκτη τους και να προκύψει ξανά αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι, δικαιώθηκαν.

Οι Διάσημοι όντως κέρδισαν τον κρίσιμο αγώνα σε έναν στίβο, που μάλλον ευνοούσε τα πιο βαριά κορμιά και όχι τους ντελικάτους και γρήγορους παίκτες, όπως είναι οι περισσότεροι των Μαχητών

Έτσι, η ψηφοφορία που έγινε στο συμβούλιο αμέσως μετά ήταν μάλλον και αυτή προβλέψιμη, αν και υπήρξε μία κάποια έκπληξη -εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί. Όλοι οι παίκτες των Μαχητών ψήφισαν προς αποχώρηση τον Σπαλιάρα, εκτός φυσικά από τον ίδιο, που επέλεξε και πάλι, όπως την προηγούμενη φορά, την Ελισάβετ -συνεχίζοντας την «παράδοση» του Ορέστη!

Έτσι, ο Σπαλιάρας βγήκε αμέσως προτεινόμενος.

Στη συνέχεια ο Μάριος πρότεινε τη Σάρα και ο Αναγνωστόπουλος την Ελισάβετ, για να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων.

Η μικρή έκπληξη είναι ότι ο Αναγνωστόπουλος επέλεξε την Ελισάβετ, που είναι φίλη του από την αρχή του παιχνιδιού και όχι τον Βασάλο, με τον οποίο δεν είχε ποτέ στενές σχέσεις.

Προφανώς οι άνδρες Μαχητές πήγαν με τη λογική να ισορροπήσουν την κατάσταση αγωνιστικά με τους Διάσημους και να μην αποδυναμωθούν. Αν είναι να φύγει άνδρας, δεν έχουν φυσικά πρόβλημα να θυσιάσουν τον Σπαλιάρα, που είναι εξ αντικειμένου ο πιο αδύναμος από τους τέσσερις.



ctview.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα ταξίδι στη ζωή και το έργο της Βιρτζίνια Γουλφ...

Tα 6 Επικά Μπριζολάδικα της Αθήνας

Ημέρες Υιοθεσίας Γάτας από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης